torstai 13. helmikuuta 2014

Jännän äärellä

Aika huisia, meillä oli vala tuossa viime lauantaina ja omaisten tukemana saatiin kuin saatiinkin vanottua sotilasvala usvaisessa helmikuun säässä. Nyt ei olla enää alokkaita vaan kunnioitusta herättäviä Lentosotamiehiä koko sakki :) Kyllä kelpasi ottaa muutama sotilaallinen valalomalla kera joukkuetovereiden sekä rentoutua ja nähdä kavereita.
Peruskoulutuskautta on nyt jäljellä 1 päivä ja 2 viikkoa, joista seuraava vietetään ampumaleirillä ja sitten se viimeinen taas kassulla. Nyt muutenkin alkaa olemaan mielenkiintoista, sillä jatkosijoituspaikat ja palvelusaika määritellään ihan lähitulevaisuudessa. Viimeisiä pisteitä jatkoa (AUK) ajatellen ollaan keräilty tällä viikolla ampumataitotestissä, taistelijan tutkinnossa sekä johtajatehtäväradalla. Näiden lisäksi suoritin myös yhden rästimarssin ja paraikaa olen komennuksella tai oikeastaan tulossa jo pois (Helsingistä). Kävin siis Puolustusvoimien erityistehtäviin liittyen valintatilaisuudessa.
Ampumataitotesti ei mennyt ihan niin kuin piti, vaan tulos jäi heikoksi... mutta ainakin jatkossa on helppo parantaa, eikös juu! Taistelijan tutkinnostakin jäi vähän epävarma olo, vaikka kyllä osa rasteista meni erittäin hyvin. Johtajatehtävärata taas oli ihan mun lemppari! Tykkäsin tosi kovasti ja tuntui, että se meni niin kuin piti. AUK:ia ajatellen mahdollisuudet ovat vielä olemassa ja myös mielekästä erityistehtäväpaikkaa olis minulle nyt petailtu tuonne pääkaupunkiin. Tässä vaiheessa alkaa oikeesti jännittää, että mistä sitä vielä itsensä löytää. Noh, ensin pitäisi selvitä ampumaleiriltä elossa pois. Pitäkää peukkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti