torstai 24. heinäkuuta 2014

Häpeilemättä täyttä tykitystä Santahaminasta luvassa! Katso kuvat!

Tässä sitä nyt ollaan. Menin pahaa enteillen lupaamaan edellisessä kirjoituksessani täyttä tykitystä, joten nyt saatte sitä itseään! Lupaukset on pidettävä!

Tällainen tykkipari toljottaa ihan julkeasti kasarmille saapuvia jo ennen bussin 86 päätepysäkkiä!

Nämä hyvinsäilyneet vanhukset seisauttavat veret Perinnetalon sisäänkäynnin edessä. HOT-HOT-HOT!

Kaksi tällaista upean trendikkäästi camo-kuosilla maalattua tykinretaletta vahtivat lippukenttää, toinen ei mahtunut kuviin.

No nämä pystyynruostuvat tykit seistä jäpittävät Erikoiskomennusjoukkueen(Ekomj) kasarmin pihalla.

Jotta gona-kuskit tekisivät hommansa, on niitä syytä vähän tähtäillä tällaisella vekottimella Kuljetuskeskusen vieressä.

Ilmeisesti camo-kuosia ei ollut varaa maalata kaikkialle, joten tämä unohdettu yksilö on viety perähikiän (Ekomj) pihaan.

Nyt joku vahingossa tänne blogiin eksynyt miettii, että mitäs ihmettä, ja syytäkin on! Mistä nämä kaikki tykit ovat tulleet? Miksi ne ovat juuri Santahaminassa? Minne piiput tarkkaanottaen osoittavat? Ja ennen kaikkea, miten olen kasarmialueella onnistunut valokuvaamaan näitä selkeästi tarkkaan varjeltuja taisteluhistorian monumentteja?

Ilmeisesti tutkiva(ninja)journalismi ei ole vielä kuollut. Jatkan työtäni... enkä mitään paljasta tai tunnusta! Mun mielestä on ihan oikein, että muun muassa Urheilukoulun valmennushalli nyt on vähän tykin tähtäyslinjalla, oppivathan olemaan ;) ! Eipä mulla tän ihmeellisempiä, helle sekoittaa mun pään.

3 kommenttia:

 1. Hei vaan sinne helteiseen inttiin!:) Hienoa että päätit käydä intin.Ota siitä kaikki hyöty irti
  äläkä vain "suorita" sitä. Harkitse pv:tä myös työpaikkana!
  Ota toiminnallisia kuvia naisista intissä. Tee tuubiin video.
  tsemppiä! :)

  http://www.youtube.com/watch?v=WA0_p0gyGZ8&list=UUcr_scPBzDBluTV4xyMI0RA

  VastaaPoista
 2. Hei vaan takaisin!
  Mukavaa, että kävit lukemassa blogiani. Kyllä tätä inttiin menoa tuli useampi vuosi pohdittua ja nyt kun täällä on jo yli puoli vuotta ollut, niin ei ole päätös kaduttanut yhtään! Kyllä täällä kaikki hyöty otetaan irti, usko pois :)
  Olen harkinnut PV:tä vakavasti myös työpaikkana, mutta taitaa enemmän nuo siviilivirat kiinnostaa kuin "kesäkessuna" oleminen. Olen näistä syistä myös hakeutunut viestinnän erikoistehtäviin suorittamaan loppupalvelusta.
  Mitä noihin valokuviin ja videoihin tulee, niin kyllä minulla on vahva tahto tuoda esiin sitä oikeaa naiskuvaa armeijan arjesta. Vinkkinä suosittelisin esimerkiksi bongaamaan tulevasta Ruotuväki-lehdestä (ilmestyy 7.8.14) reportaasin ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos hienosta blogista! Noista kuvissa esiintyvistä vanhuksista tulee mieleen oma palvelusaikani 90-luvulla muutamalla eri rannikkolinnakkeella. Alueloukkausten tullen oli varoitustuli tarkoitus ampua 152mm tornikanuunalla, joka on viime sotien aikaan "modernisoitu" tsaarinaikainen tykki. Uusia ja parempia ei tietenkään sopinut käyttää, koska PV.

  VastaaPoista